Kezdőlap A letöltés menete Bankkártyás fizetés Utalásos fizetés SMS fizetés Vásárlói tájékoztató Kapcsolat
Letöltési kód megadása
Ide írja be a kapott kódot:
Nyomtatvány keresés

   
Letölthető iratminták
Kötelező nyilvántartások
KATA bevételi nyilvántartás
Számviteli szabályzatok
Számviteli politika 2016
Pénzkezelési szabályzat 2016
Leltározási szabályzat 2016
Szabadság nyilvántartás 2016
Cafeteria szabályzat
Cafeteria szabályzat minta 2016
Cafeteria szabályzat minta 2015
Munkaügyi dokumentumok
Munkaszerződés minta 2016
Munkaszerződés módosítás minta 2016
Jelenléti ív
Jelenléti ív 2016 letöltés

A bankkártyás fizetési lehetőséget a
CIB Bank biztosítja.
Elfogadott kártyák.

A forgalmazó Mediadirekt Kft. székhelyének országa és országkódja: Magyarország (HU)

1. Dokumentum2. Fizetési mód3. Fizetés, számlázás4. Letöltés
 1. Dokumentum választás
Számviteli politika 2016
Számviteli politika 2016 minta (Word formátum, szerkeszthető)

Számviteli politika 2016 minta.

Formátum: Word formátum, szerkeszthető
Terjedelem: 68 oldal
Ár: Bruttó 7.880 forint


Számviteli politika minta 2016 letöltés. Ez a word formátumú könnyen szerkeszthető dokumentum már tartalmazza a Számviteli Törvény 2016. évben hatályos módosításait. Töltse le a jogszabályi előírásoknak megfelelő 2016. évi Számviteli politika iratmintát, mely a sajátos igényeknek megfelelően kiegészíthető, szerkeszthető és módosítható.

Szakszerű módon szerkesztett 68 oldalas Számviteli politika minta dokumentumot tölthet le portálunkról, mely minden olyan változást tartalmaz, mely a Számviteli Törvény módosításának következménye. A számvitelről szóló 2000. évi C. törvény előírja, hogy minden gazdálkodó szervezetnek rendelkeznie kell 2016-ban is számviteli politika elnevezésű szabályzattal.

Adóellenőrzés alkalmával az adóellenőrök egyik vesszőparipája a számviteli politika megléte, illetve tartalmának helyessége. Legtöbb esetben sajnos éppen a számviteli politika szabályzat hiánya szolgáltat alapot egy nagyobb összegű bírság kiszabásához. Fontos tudni, hogy a számviteli politikát 2016. évre is aktualizálni kell, mert a törvényi előírásokban bekövetkező változások szükségessé teszik ezt.

Rendkívül fontos, hogy minden magyarországi gazdasági társaság rendelkezzen 2016-ban számviteli politikával, mert azt az adóhatósági ellenőrzés során be kell mutatni. A számviteli politika elkészítése nem egyszerű dolog 2016-ban sem, ezért szükséges lehet a letölthető minta használata, amelyet természetesen könnyen lehet a sajátos igényeknek megfelelően módosítani.

Számviteli politika 2016 minta Word (doc) formátumban, 68 oldal terjedelemben tölthető le portálunkról. Ez a részletes szabályzat a számviteli törvény előírása szerint készült, letöltése és néhány adat kitöltése vagy cégspecifikus módosítása után azonnal használatba vehető. A számviteli politika keretében 2016-ban írásban szükséges rögzíteni a gazdálkodóra jellemző szabályokat, előírásokat, módszereket, amelyek a számviteli elszámolás alapját jelentik.

A számviteli politikát minden vállalkozásnak és gazdálkodó szervezetnek úgy kell megalkotnia, hogy a dokumentum tartalmazzon minden olyan előírást, mely vonatkozik a számviteli elszámolásokra valamint a számvitel-politikai döntésekre. Ezen kívül részletesen dokumentálásra kerülnek a számvitel-politikai döntések, becslések, valamint olyan speciális pénzügyi-számviteli szabályok, melyek az adott vállalkozásra kötelező érvényűek.

A számviteli politika 2016 dokumentum szerves részét képezik az alábbi szabályzatok is, amelyeket ehhez a dokumentumhoz kell mellékletként csatolni: az eszközök és a források leltárkészítési és leltározási szabályzata; az eszközök és a források értékelési szabályzata; az önköltségszámítás rendjére vonatkozó belső szabályzat; a pénzkezelési szabályzat; valamint a számlarend.

Ha portálunkról tölti le a Számviteli politika 2016 minta dokumentumot, akkor az alábbi előnyökkel élhet:

  • 68 oldalas részletes Számviteli politika dokumentum, mely megfelel az aktuális jogszabályi feltételeknek is. Ez nagy segítséget jelenthet azoknak, akiknek nincsen ideje megszerkeszteni egy hosszabb szabályzatot.
  • A Számviteli Törvény változásai miatt fontos a naprakész Számviteli politika megléte, a 2016. évi iratminta már tartalmazza a jogszabályi frissítéseket.
  • Oldalunkról több olyan speciális számviteli és pénzügyi iratmintát is letölthet, melyek komplex módon segítenek abban, hogy egy vállalkozás vagy gazdasági társaság rendben tarthassa kötelezően megkívánt céges szabályzatait.
  • Portálunk a letöltéskor gyors fizetési rendszereket használ, melyek következtében Ön egy azonnal használható iratmintához juthat, melyhez ha kér, számlát is azonnal küldünk.
  • A Számviteli politika minta dokumentum Word (doc) kiterjesztésben készült, így bárki könnyedén módosíthatja és szerkesztheti, vagy akár exportálhat belőle pdf-et is.
számviteli politika, számviteli politika minta, számviteli politika letöltés, számviteli politika 2015, számviteli politika 2016
A weblapot üzemelteti: Mediadirekt Kft. - Kapcsolat: szerzodes@yandex.com